There are no product filters to display in this category.

Vilkår, betingelser og personvern

Disse salgsbetingelsene gjelder for alle salg av varer/produkter fra playful.no.

Disse vilkår og betingelser utgjør sammen med din bestilling og ordrebekreftelse, avtalegrunnlaget for alle kjøp på nettsidene.

Vi leverer til hele Skandinavia ved behov, men foreløpig er nettbutikk og produkter kun tilgjengelig på norsk.

Parter
Selger; ETI Norge AS, Industriveien 5, 1481 Hagan. Orgnummer NO 917 04 1946 MVA. Telefon: 9662 1000, post@etinorge.no, heretter kalt "vi".

Kjøper; Er den som er oppgitt som kjøper i bestillingen/ordrebekreftelsen.

Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server. Vi blir samtidig bundet av din bestilling så lenge denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett som er nærmere omtalt i avnittet "Angrerett". Ved kjøp vil du også få tilsendt angrerettskjema som opplyser deg om dine rettigheter/muligheter for å angre kjøpet.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren ved å automatisk sende en ordrebekreftelse til deg per e-post. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Er det avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen er det å anse som et nytt tilbud fra oss, som du kan velge å akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak fra dette kan forekomme, se punktet "Opplysnigner" for mer informasjon.

Forbehold om feil
Vi forsøker til enhver tid å gi så korrekt informasjon om våre produkter som vi kan. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive- og trykkfeil kan forekomme. Noe som kan bety at vi ikke kan levere i henhold til informasjonen i nettbutikken vår.

Vi forbeholder oss også retten til å kansellere din bestilling, eller deler av denne, dersom et produkt er utsolgt. Vi har til enhver tid automatisk oppdatert lagersaldo, men det kan forekomme avvik. Skulle et slik avvik skje, vil du få melding om dette via epostadressen på din konto.

Priser
Alle våre priser er oppgitt i norske kroner, inkludert mva og evt miljøgebyr. Den totale kostnaden for ditt kjøp vil fremkomme i Klarna sin checkout modul som er integrert i vår nettbutikk og gir deg god oversikt over alle priselementer på ordren din, også avgifter og eventuelle gebyrer.

Betaling
Kjøpet kan gjøres opp i henhold til de betalingsmetoder som til enhver tid er tilgjengelig for deg i Klarna Checkout. Dette inkluderer bl.a. kortbetaling, faktura, avbetaling via faktura m.m.

Leveranse
Leveranse skjer enten med Postnord (MyPack) eller med Posten/Bring. Du velger selv hvilken speditør du ønsker å benytte når du fullfører ditt kjøp med Klarna Checkout. Dersom leveringen er forsinket, vil vi gi deg informasjon om dette så raskt som mulig, sammen med informasjon om eventuelt når levering vil skje eller om pakken kan være tapt av speditør og / eller utsolgt (se forøvrig punktet "Forbehold om feil").

Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

Rettigheter ved feil og/eller mangler (Reklamasjon)
Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves.

Dersom du oppdager feil/mangler ved et eller flere av dine produkter, så gi skriftlig eller muntlig (telefon) melding om dette til oss. Alle feil/mangler som er på produktene som ikke skyldes uaktomsomhet fra kundens side, erstatter vi innen reklamasjonsfristen på to år, eller fem år dersom produktet er ment å være lengre enn 2 år.

Angrerett

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette.


Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder.


For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Vi tar risikoen for transporten tilbake til oss.


Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss.

Produktet sendes tilbake til oss, om mulig i originalemballasje, sammen med angrerettskjema.

Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.


Merk at intimprodukter ikke kan regnes som "i samme stand" dersom de er brukt/testet eller forpakningen er brutt, dette siden de da ikke lenger kan selges.


Personopplysninger / Personvern
Våre behandlign av persondata/kundedata er i henhold til ny GDPR regulering vedtatt av EU og godkjent av stortinget. Kundedata benyttes ikke av oss til mer enn du har samtykket til, samt ned som er nødvendig for å kunne levere dine ordre/varer til deg med varsling på epost, vanlig post, telefon og/eller SMS.

Dersom du ønsker å vite hva dine kundedata er brukt til, hva vi har lagret eller om du har ønske om at vi fjerner dine kundedata så kan du sende en epost til post@etinorge.no og vi vil behandle denne så raskt som mulig og innen 10 virkedager fra mottagelse.

Utlevering av persondata
Data om deg blir ikke utlevert til andre, annet det som du har samtykket til, samt det som er nødvendig for å behandle dine ordre hos Klarna AS.

Tvister
Tvister som måtte oppstå i tilfelle uenighet om bestemmelser eller betingelser hører inn under de ordinære domstoler, med Romerikes domstol som verneting. Alle rettsspørsmål som måtte oppstå skal bedømmes i henhold til norske lover. 


Forje Majeure
ETI Norge AS kan ikke ta ansvar for konsekvenser forårsaket av elementer utenfor selskapets planleggingsmessige kontroll, som naturkatastrofer, krig etc.

Fri frakt
Ved ordre over 800 Kr ink. mva
Diskresjon
Diskrèt og anonym forsendelse og avsender
Sikker betaling
Mange betalingsvalg med Klarna Checkout
Sender hver dag
Bestillinger gjort før kl 14 (man-fre), sendes samme dag
Kampanjer
Sjekk alle våre supertilbud